Despre noi

Te salutăm,

Minionii din spatele acestui blog se numesc Radu și Mihaela. Ne place să ne numim așa, deoarece ne caracterizează foarte bine. Suntem mici de statură, poznași, stângaci și, credem noi – simpatici. 🙂 Nu suntem perfecți și nici nu vrem.  Căutăm bucuria în lucruri simple și asta ne face fericiți.

Suntem căsătoriți, locuim cu chirie și toți banii i-am investit în excursii, până în momentul de față. Am fost plecați cu bursă în străinătate (Radu în Italia, iar eu, în Norvegia). Acest lucru ne-a deschis apetitul de a călători și nu regretăm niciun bănuț. Ne face plăcere să călătorim, să citim și să interacționăm cu oamenii. Ne-am finalizat amândoi studiile (facultate și masterat), iar în prezent, suntem în câmpul muncii, fiecare pe domeniul studiat.

Inițiativa de-a crea acest blog a venit ca o completare la ideea de a inspira alte persoane din călătoriile noastre. Ne place să ne simțim utili în diferite împrejurări și să împărtășim cu alte persoane idei, concepții, experiențe personale.

Radu a fost foarte receptiv când i-am zis că vreau să am un blog personal și să încep să scriu despre experiențele noastre de călătorie. Îmi este cel mai mare critic constructiv și susținător, iar dacă îmi scapă vreo idee ce e necesară a fi menționată, mi-o aduce imediat la cunoștință să v-o pot împărtăși. Totodată, el este fotograful din spatele blogului. Nu am simțul artistic și nu-mi face plăcere să fac sau să mi se facă fotografii.

Mi-am dat seama că e nevoie să acționez și să încep acest blog când am văzut că mi se accentuează tot mai tare această dorință și nu mai dispare. Faptul că aleg foarte bine cuvintele pentru ceea ce vreau să transmit, se datorează încrederii care am prins-o în urma unui stagiu de marketing. La testul de aptitudini, mi-a ieșit că am foarte bune abilități de comunicare. Iar în prezent, lucrez pe vânzări, lucru de care am fugit tot timpul.

Îmi doresc ca postările mele să-ți fie de folos și simte-te liber(ă) să îmi scrii.

Cu prietenie,

Radu și Mihaela

2 gânduri despre „Despre noi

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s