Călătoria câștigătoare cu CFR Călători – Interrail

Te salut,

Azi, 02.03.2020, mi-am revendicat premiul cîștigat la un concurs organizat de CFR Călători – Interrail. Am câștigat ultima mențiune (locul 10) la concursul „Imaginează-ți o călătorie cu trenul prin Europa și câștigă!”, desfășurat în perioada 21.10.2019 – 17.11.2019. Erau în joc 2 bilete de tren interrail. Eu m-am ales din experiența aceasta cu o pereche de căști și satisfacția de a scrie.

Ce este un bilet interrail?

După cum anunță și titlul concursului, biletul Interrail îți dă posibilitatea de a călători prin Europa. Interrail este o companie intermediară între companiile feroviare din diferite țări europene. Romania este țară aliată Interrail prin CFR Călători.

Există 2 tipuri de abonamente Interrail puse la dispoziție în Romania: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass. Interrail Global Pass este pentru călătorii în 33 de țări europene. Interrail One Country Pass este pentru călătorii într-una din țările din Europa. Prețurile diferă în funcție de vârstă, clasa de confort, tipul de abonament ales, etc.

Pentru mai multe detalii suplimentare, precum prețuri, tipuri de abonamente, reduceri promoționale, puncte de vînzare, aplicația rail planner, condiții de utilizare, harta feroviară Interrail, etc., puteti accesa site-ul CFR Calatori Interrail aici.

Cum am ajuns să particip la acest concurs?

In dimineața zilei de Sâmbătă, 16.11.2019, am luat trenul Regio cu plecare din Cluj-Napoca spre Jibou. Am zărit anuntul concursului în fereastra ghișeului, în timp ce cumpăram biletele de tren. Mi-a atras atenția titlul „Imaginează-ți propria călătorie prin Europa și poți câștiga 2 bilete de tren Interrail”. M-am apropiat de ghișeu și am citit unde aș putea găsi mai multe detalii despre regulamentul concursului.

Poza cu anuntul concursului facut de CFR Calatori

În mare, regulamentul era să postezi în interiorul Evenimentului de concurs, creat pe pagina de Facebook CFR Călători, o poză cu o compunere de maxim 1 pagină A4, corelată cu tema titlului. Pozele cu cele mai multe like-uri și distribuiri erau câștigătoare. Menționez faptul că am dat peste acest anunt în penultima zi de concurs, iar poza cu compunerea am postat-o în ultima zi de concurs pe Facebook, în a doua parte a zilei. Practic, șansele mele de câștig erau inexistente.

Ce m-a ambiționat cel mai mult să particip la acest concurs?

Nepăsarea …

În momentul în care am accesat Evenimentul de concurs pe Facebook, am văzut un număr foarte mic de participanți, puțin peste 10. Evenimentul fiind public, am putut vedea postările tuturor concurenților, numărul de like-uri și distribuiri ale fiecărei poze în parte. Evident, câștigătorii se puteau anticipa deja de oricine, unele poze având mii de like-uri și sute de distribuiri.

Dar în acel moment, nu mi-a păsat de câștig, ci de faptul că nu puteam ignora ce se întâmpla și că trebuiă să mă implic să susțin inițiativa CFR Călători. Nu am putut trece peste întrebările care-mi treceau prin minte: „Ce fac miile de studenți care merg săptămânal acasă cu trenul în mod gratuit? Cum pot fi atât de indiferenți la o asemenea oportunitate de călătorie și cunoaștere?”. Astfel de întrebări mi-au răsunat în cap tot weekendul, iar liniștea am găsit-o în momentul în care am postat compunerea în cadrul concursului de pe Facebook.

În final, se pare că implicarea mea nu a rămas nerăsplătită. Din 10 locuri câștigătoare, eu am ocupat chiar ultimul loc (a 10-a mențiune). Am caștigat o pereche de căști adorabile.

Ce înseamnă pentru mine călătoria cu trenul, puteți citi în compunerea de mai jos, cu care am câștigat în acest concurs. Sper că se înțelege scrisul. 🙂

Poza cu compunerea câștigătoare

Dragilor, vă invit să nu renunțați la ceea ce simtiți și ce credeți. Când nu aveți liniște din cauza unui gând, exteriorizați-l. Doar așa puteți scăpa de frământarea lăuntrică. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc pe această cale tuturor celor care au dat Like pozei mele de concurs și au distribuit-o.

Alege să împărtășești informația și altora. Împărtășind idei, creăm noi idei! 🙂

Cu prietenie,

Mihaela

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s