Frumusețe naturală și produse cosmetice de Black Friday

Te salut,

Afirmația „Iarna nu-i ca vara!” vă sună cunoscută cu siguranță, nu-i așa?Această afirmație este perfect valabilă și când vine vorba de frumusețea și îngrijirea noastră. După părerea mea, cele mai predispose la intemperii sunt fața și părul. Atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald, acestea necesită o atenție mai sporită.

În ceea ce privește frumusețea, mă consider o femeie simplă, cu bun gust, discretă, care caută frumusețea naturală. Machiajul, oja colorată, părul vopsit nu sunt pentru mine. Caut să-mi întrețin frumusețea naturală cât mai bine, la fiecare vârstă. Nu m-am considerat niciodată un etalon de frumusețe, ci dimpotrivă. Tot timpul rămâneam uimită de cât de aranjate sunt fetele din jurul meu iar eu nu mă știu aranja deloc.

În schimb, în ultima perioadă, mi se spune tot mai des: “Ce bine îți stă părul”, “Ce elegantă ești azi”, “Ești foarte frumoasă”, “Ce bine arăți; nu te-ai schimbat deloc”. Iar acest lucru se datorează faptului că am devenit conștientă de punctele forte ale frumuseții mele naturale. Chiar dacă nu mă știu aranja, încât să fiu tot timpul ca “ieșită din cutie”, am o frumusețe aparte, unică.

Fiecare femeie are o frumusețe aparte, unică, naturală.

Punctele forte ale frumuseții mele naturale

  • Părul. Mi-a luat mult timp să realizez că am un păr natural minunat. Nuanța sa blond-roșcat, cu șuvițe mai deschise, se modifică în funcție de anotimp. Nu de puține ori am fost întrebată dacă e culoarea mea naturală sau e vopsit, mai ales când îmi întind părul cu placa.
  • Ochii. Când mi-am întrebat soțul ce i-a plăcut cel mai mult la mine, mi-a răspuns că ochii. Ochii sunt oglinda sufletului nostru. Am cea mai sensibilă culoare: ochi albaștri.
  • Buzele. Acestea au o nuanță rozalie, de mărime medie, care completează perfect nuanța unică a părului și ochii.

Cum aleg produsele cosmetice?

Din momentul în care am devenit conștientă de aceste puncte forte ale frumuseții mele naturale, am început să le acord mai multă atenție și să mă îngrijesc mai mult de ele.

Sunt dependentă de cremă hidratantă de față, cremă pentru conturul ochilor, ir de buze și balsam uscat pentru păr.

De fiecare dată când mi se termină un produs cosmetic, cumpăr unul diferit. Îmi face plăcere să încerc produse noi, din game diferite. În schimb, dacă mi-a plăcut un produs, îl cumpăr și a doua oară. În continuare îți voi dezvălui de ce aspecte țin cont în alegerea produselor cosmetice menționate anterior

  • Crema hidratantă de față.  Să fie cu textură apoasă, chiar gel, potrivită unui tip de ten normal sau sensibil și respectiv, adresată categoriei mele de vârstă (25-35 ani).
  • Crema pentru conturul ochilor. De cele mai multe ori aleg geluri, deoarece se absorb mai rapid în piele, însă am grijă la întervalul de vârstă menționat pe ambalaj (25-30 ani, maxim 30-35 ani).
  • Ir de buze. Le prefer pe cele ușor colorate, nuanța preferată fiind roz, precum culoarea natural a buzelor.
  • Balsam uscat pentru păr. Acestea sunt produse doar de anumite game și din această cauză,nu cumpăr set șampon&balsam pentru aceeași necesitate, din aceeași gamă. Alternez șamponul și balsamul în funcție de nevoile diferite ale părului, în momentul respectiv (spre exemplu, iau șampon antimătreață și balsam hidratant).
26 ani – Rutină zilnică: cremă de față, cremă de ochi și ir de buze

Banii – criteriu foarte important în alegerea produselor de îngrijire

Cea mai scumpă cremă de față achiziționată vreodată a fost de la Bioderma, în valoare de 58 lei, prescrisă de către dermatolog (având probleme acneice mai mari, la un moment dat). Pe lângă faptul că a avut efectul dorit, am văzut îmbunătățiri semnificative ale aspectului tenului. Ulterior, am folosit și folosesc în continuare creme hidratante de față până în maxim 20 -25 lei, sunt mulțumitoare, dar nu am obținut niciodată același rezultat.

Recent, am decis să acord 42 lei, la reducere, pentru gelul hidratant de zi de la L’Oréal Paris Hydra Genius 70 mL, de care sunt foarte încântată și l-am cumpărat a doua oară. Totodată, am primit un spray natural de păr pentru protecție termică de la Maria Nila, care este considerabil superior calitativ comparativ cu ce foloseam înainte, însă prețul depășește 100 lei.

Cele mai scumpe produse de îngrijire utilizate în prezent

De Black Friday la Farmacia la Preț Mic

Dacă alții se gândesc să-și cumpere cel mai nou telefon apărut pe piață de Black Friday, sau să-și înlocuiască aparatul de cafea, pe mine Black Friday mă duce cu gândul la cosmetice la preț mic.

Fiind dependentă de produsele de îngrijire a feței și părului și fiind conștientă că prețul face și calitatea acestor produse, mi-ar face mare plăcere ca de Black Friday să găsesc reducere la gama de produse Rilastil, Vichy, La Roche Posay, Ivatherm, Bioderma.

Motivul este foarte simplu: acum că mi-am descoperit punctele forte ale frumuseții mele naturale, vreau să am grijă de ele cu produse cosmetice de calitate superioară, la un preț redus. Dacă de crema Bioderma am fost foarte mulțumită, aș fi încântată să achiziționez o cremă de zi pentru ten, o cremă hidratantă pentru conturul ochilor sau un șampon de la celelalte mărci menționate mai sus, la un discount de 50%. Bugetul meu nu și-ar permite mai mult.

Produsele de îngrijire a frumuseții le achiziționez din supermarketul Kaufland, o dată cu cumpărăturile pentru casă, deoarece îmi este convenabil. În schimb, gamele de cosmetice menționate anterior sunt disponibile doar în farmacii. Iar din lipsă de timp, m-am orientat spre o farmacie online, în care aș putea găsi tot ce mă interesează. Și evident, am găsit Farmacia la Preț Mic. Abia așept să văd ce produse cosmetice va avea la reducere de Black Friday. Dacă nu ai auzit de ei, te invit să urmărești video-ul de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2020. Însă ți-am împărtășit și câteva aspecte legate de mine.

Poza de profil a fost preluată de pe site-ul Farmacia la Preț mic.

Cu prietenie,

Mihaela

Publicitate

2 gânduri despre „Frumusețe naturală și produse cosmetice de Black Friday

Comentariile sunt închise