Produsele Salin. Soluția pentru răceli și probleme respiratorii

Te salut,

Cu toții am auzit de proprietățile banefice ale sării. Mulți dintre noi aleg să nu dea bani pe medicamente, deoarece preferă să meargă la salină sau la mare (briză sărată) pentru câteva zile. În acest fel, au parte și de concediu, și de sănătate. Dar cum ar fi să avem posibilitatea să aducem aerul sărat chiar la noi, acasă?

Ce sunt produsele Salin?

Produsele Salin sunt purificatoare de aer, bazate pe ideea tratamentelor în minele de sare cunoscute și folosite la noi în țară de foarte multă vreme. Ele utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu.

Principiu de funcționare

Aceste purificatoare funcționează pe baza împingerii aerului printr-un cartuș filtrant cu sare. Aerul este supus unui proces complex de purificare și ionizare, precum și unui proces de îmbogățire cu microparticule de sare și minerale, proces denumit „tratare salină” a aerului. În același timp cu procesele menționate, sunt reținuți alergenii din încăpere și praful. Aparatul Salin este reîncărcabil electric. Cartușul filtrant de sare este un consumabil care necesită înlocuire regulată, pentru rezultate optime.

Purificator aer Salin S2 și Salin Plus

Aceste produse sunt adresate atât celor care suferă de afecțiuni respiratorii, cât și celor care doresc mărirea rezistenței la răceli, prin terapie salină în propria locuință. În ambele cazuri au fost înregistrate efecte benefice, confirmate chiar de clienți (printre care se află și doctori de specialitate).

Sursa Pagina Facebook Salin

Beneficii ale produselor Salin

Aparatele Salin au efecte terapeutice, efecte medicale generale și efecte igienice generale. Dintre acestea, voi menționa doar câteva:

  • ajutor de nădejde în afecțiuni ORL (rinite, sinuzite și laringite);
  • rezultate favorabile în afecțiuni pneumologice (astm bronșic, bronșite astmatiforme, bronșite, bronșectazii, silicoze, recuperări în TBC și mucoviscidoză);
  • efecte favorabile în cazul insuficienței respiratorii cauzate pe fond cardiac sau tiroidian;
  • acțiune generală desensibilizantă în probleme alergice;
  • somn liniștit, odihnitor și scăderea problematicii sforăitului;
  • eliminarea mirosurilor neplăcute (transpirație, mucegai, cărți vechi);
  • calitate deosebită a aerului, care devine proaspăt și plăcut respirației, prin reținerea prafului și eliminarea fumului de țigară.

Cum alegi aparatele Salin în funcție de necesitate?

ProdusSuprafață acoperită Schimbare rezervăDebit de aer purificat
Salin S2 15 mp (35-40 mc)o dată la 4-6 luni3…8 mc/h (ideal pentru o cameră de apartament)
Salin Plus50 (150 mc)o dată la 4-6 luni12…32 mc/h (idealpentru încăperi mari open space)
Purificatoare de aer Salin

Pentru uz portabil, există posibilitatea de a achiziționa aparatul InSalin, care permite folosirea sa înainte, după sau pe durata expunerii în medii care activează problemele respiratorii (spre exemplu, la școală, la sala de gimnastică, la serviciu, în aglomerații, etc.)

Aparatul InSalin

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2020. Îmi doresc ca informația să-ți fie de folos.

Cu prietenie,

Mihaela