Oferă un cadou unic – cărți personalizate

Te salut,

Proverbul „Mai bine cu mapa decât cu sapa” a fost cel mai mare prieten al meu din copilărie, eu crescând la țară și urând întotdeauna lucrul la câmp. Dar cu ajutorul cărților citite și abilităților dobândite de-alungul timpului, am ajuns acum să urmez programul de doctorat. Ador să citesc și nimic nu se compară cu lecturarea unei cărți bune.

Cărțile au fost, sunt și rămân în continuare cele mai bune prietene ale mele, fără să fie invidioase, fără să mă înjosească, ci dimpotrivă, mă susțin să mă dezvolt continuu și îmi deschid noi oportunități de gândire.

Cărțile îți luminează mintea și te fac să gândești diferit, indiferent de tipul lor.

Cărți de colorat

Domnul învățător, pentru a face mai atractivă Matematica, ne făcea foi de lucru cu desene animate, pe care ulterior le coloram. Fiecare calcul avea atribuit o culoare. Fiecare parte din desen se colora în funcție de raspuns. Ne întreceam în calcule, pentru a descoperi cum sa colorăm desenul. Așa am ajuns sa îndrăgesc cărțile de colorat.

Cărți cadou de premiere

Din clasa I și până în clasa a XII -a am fost tot premiantă, ajungând șefă de promoție la liceu. Cu fiecare premiu obținut, mă alegeam cu o carte. Cum ajungeam acasă, abia așteptam să o devorez. Nu mă puteam opri din citit.

Ce dorești de ziua ta? O carte.

Anual întâmpin aceeași întrebare din partea soțului și anual ii ofer același răspuns.

Cutia de cărți pentru copii

În scara blocului, avem o masă pentru donații. Întorcându-se Radu de la lucru, într-o zi a găsit o cutie plină cu cărți vechi de povești pentru copii. Evident că a luat-o. Ne pregătim din timp pentru copilașii noștri.

Cărți suvenir de departe

Ne-am hotărât că din fiecare călătorie din afara țării să ne cumpărăm câte o carte cu informații din locul vizitat, pentru a întocmi o minibiblioteca cu acestea.

Cărți cadou pentru persoane dragi

Când nu am idei de cadouri, cumpăr cărți. La prieteni am cumpărat cărți de dezvoltare personală, la șefi – cărți de leadership, la nepoți – enciclopedii, la soț – Biblia.

Cărțile personalizate, un must do it

Luni, 02.11., urmează ziua șefului și tocmai am comandat o carte personalizată după un video în care își prezintă parcursul profesional de acasă, de la părinți, și până la stadiul cercetătorului și profesorului de top din prezent. Azi am primit primele pagini din carte și am făcut un brainstorming cu colegii pentru alegerea titlului cărții. Suntem foarte mulțumiți de rezultat.

Cumnata mea are o carte personalizată cu venirea pe lume a nepotelului și e foarte interesantă. Mă gândesc serios ca la copiii mei să le fac o carte asemănătoare. Și sper să citească și Radu, soțul, acest articol, să ia în calcul o carte personalizata inclusiv pentru mine.

Beneficiile cărților personalizate

– cadou unic, destinat unei singure persoane;

– plăcerea de a lectura;

– emoții, sentimente;

– moștenire generațiilor viitoare;

– amintire veșnică, care nu se demodează.

Dezavantajele cărților personalizate

– informațiile incomplete sau eronate;

– vârsta necorespunzătoare la care sunt oferite acestea în dar.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

Pozele au fost preluate de pe elefantulmeu.ro.

Cu prietenie,

Mihaela

Publicitate

Un gând despre „Oferă un cadou unic – cărți personalizate

Comentariile sunt închise