Melinis – răspuns la provocările secolului XXI

Te salut,

Cu toții simțim nevoie de ceva dulce, revigorant, energetic, mai ales când simțim că suntem fără puteri fizice și psihice într-o zi plină de alergătură, în care, de cele mai multe ori, sărim peste mesele principale. Produsele Melinis și-a propus să rezolve această problemă, punând o bucată din natură la borcan, într-o delicatesă complexă de vitamine și minerale, cu gust unic.

Provocări ale secolului XXI

Într-o societate dezechilibrată și în continuă mișcare, în care nimeni nu mai are timp de gătit, mâncarea de tip ready-to-eat, fast food și alimentele foarte procesate și rafinate au prins o amploare fenomenală pe piața mondială. Acestea sunt cauzele principale ale obezității și dereglărilor digestive.

Nemaiavând timp să gândim la ceea ce mâncăm sau chiar neglijând mesele principale, obiceiul de a mâncă seara peste măsură, încercând să recuperăm pentru întreaga zi, Iar masa greioase servită seara poate conduce la stări de insomnolență, constipație, digestibilitate greioaie, etc.

Renunțând la mesele principale, energia din timpul zilei este minimă, simțind în continuu o poftă de “ceva dulce”. Dar acestă poftă aduce organismului o cantitate ridicată de zahăr, toxică organismului. Iar valoarea nutrițională echilibrată lipsește cu desăvârșire din organism.

Pe de altă parte, majoritatea alimentelor pe care le consumăm sunt ambalate în ambalaje de plastic, deșeurile nedegradabile fiind cel mai mare inamic al mediului înconjurător.

Produsele MELINIS – natura la borcan

Produsele MELINIS sunt o combinație între dulceață și produs apicol, care răsfață simțurile și celei mai mofturoase persoane. Acestea sunt realizate 100% din ingrediente naturale, combinând mierea de salcâm doar simplu filtrată cu fructele crude proaspete, neprelucrate, printr-o metodă unică de preparare lentă la temperaturi sub 35 ˚C.

Prin această metodă inovatoare, fructele își păstrează proprietățile și primesc o savoare cu totul aparte. În MELINIS, nuanțele gustului și aromele se suprapun în intensități și registre diferite, oferind o experiență cu totul nouă. Iar mai presus de acestea, există o varietate de sortimente din care să alegi, în funcție de fructul preferat: vișine, pere, prune, zmeură, gutui, afine. Dacă dorești ceva mai exotic, poți încerca Melinis de trandafiri.

MELINIS este o noutate de desert autentic, de tip slow-food, inspirat din natură, neprocesat și nerafinat industrial, conceput ca ajutor nutrițional benefic pentru secolul XXI.

Produsele inovative corelate cu provocările secolului XXI

În timp ce noi suntem prinși în rutina zilnică, cineva cu poftă de o gustare / desert sănătos, autentic, inspirat din natură, a avut idea genial de a împărtăși această bucurie și alții, rezultând aceste produse unice – MELINIS.

Beneficiile Melinis

Ingrediente naturale, care-și păstrează integritatea nutrițională, într-un amestec senzitiv delicios.

Desert / gustare la îndemâna oricui, ușor de servit oriunde, chiar și într-o zi plină, pentru a evita o masă copioasă servită seara.

Semințe de kia + câteva lingurițe de Melinis și ai rezolvat micul dejun sănătos și sățios. Îți rămâne să te gândești doar la prânz și cină.

Simți nevoia de ceva dulce? Nu te rezuma doar la atât. Alege Melinis de cătină pentru un efect vitaminizant și energizant.

Ai probleme cu digestia, suferi de hipoglicemie sau vrei să-ți detoxifici ficatul? Mierea de salcâm din produsele Melinis îți poate fi un ajutor hrănitor în cura ta spre vindecare.

Melinis este ambalat în borcan de sticlă, ce poate fi ușor reutilizabil în casă. Practic, este un ambalaj nedegradabil în minus la tomberon.

Dacă încă nu ești convins că merită cel puțin să încerci aceste produse, te așteptăm să urmărești postările noastre pe Facebook, sau pur și simplu să ne contactezi.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

Cu prietenie,

Mihaela