Povestea diamantului de pe inelar

Te salut,

Totul a început în Norvegia, când eram plecată cu bursă de studiu. Dorul unul față de celălalt, ne-a determinat să planificăm lucruri serioase în ceea ce privea relația noastră. Așa că, într-o Duminică, am căutat împreună inelul potrivit pentru logodnă. Voiam să fie din aur alb, deoarece iubesc bijuteriile din argint. Însă în timpul căutărilor, am descoperit și aurul roz, ceea ce m-a fascinat.

Evident, am început imediat să ne uităm la inele de logodnă din aur alb și roz. Pe prima pagină de căutări, am și găsit inelul ideal, care ne-a atras atenția la amândoi în același timp. În clipa următoare, mi-am descărcat poza cu inelul de logodnă dorit în laptop și o priveam ori de câte ori îmi aminteam. Chiar am adoptat ideea că îl voi avea în curând, dar fără să-i spun nimic lui Radu.

Veni Sărbătoarea Paștilor și Radu a venit în Norvegia să mă viziteze. Mă așteptam să mă ceară în căsătorie acolo, dar era prea mult din punct de vedere financiar pentru el. M-am întors acasă în iunie, mi-am susținut proiectul de licență și din toamnă, am plecat iar în alt oraș, la master. Am ajuns să fim la distanță din nou într-un termen relativ scurt.

Plecată fiind, am început să le spun prietenelor că anul următor fac nuntă și le arătam inelul de logodnă pe care-l voi avea. La care, chiar vara mea, îmi replica: „Te-a cerut cineva? Unde ți-e inelul? De unde știi că îți cumpără inelul ăsta?„. Radu nu bănuia nimic.

Evenimentul s-a produs tocmai pe 20 Noiembrie 2016. Inelul de logodnă din aur alb și roz, cu diamant discret, pe care știam că-l voi primi și era doar o chestiune de timp, se afla în mână la Radu.

Orice femeie își dorește bijuterii cu diamante

Da, mi-am dorit ca inelul de logodnă pe care-l voi avea să aibă diamant, dar nu m-am gândit niciodată că voi avea un asemenea inel, și mai mult, să se potrivească perfect zodiei, zilei de naștere și caracterului meu. Pot spune cu desăvârșire că pentru mine, a fost pură întâmplare faptul că modelul de inel dorit era tocmai cu diamant. Nu știam absolut nimic despre proprietățile benefice ale diamantului, iar acum aflându-le, realizez că am avut din plin parte de ele.

Beneficiile diamantului

Intensifică relația de cuplu. Am simțit și simt în continuare acest lucru. După ce mi-a dăruit inelul, suntem mai uniți ca niciodată.

Regăsirea puterii interioare, curaj, încredere în forțele proprii. De regulă, sunt tăcută și timidă. Acum, simt nevoia să-mi spun punctul de vedere la orice.

Îmbunătățește starea fizică și mentală. Pot spune că trec foarte ușor peste depresie și momentele delicate din viață.

Diamantul este recomandat Balanțelor și persoanelor născute Sâmbăta.

Știam că pietrele semiprețioase au proprietăți benefice și sunt utilizate ca talismane, însă niciodată nu le-am acordat atenția necesară. Există cristale norocoase, cristale protectoare, cristale-terapeutice, cristale pentru prosperitate, cristale pentru birou, cristale pentru chakre, amulete, etc, în funcție de necesitățile fiecăruia.

StoneMania.ro

Datorită StoneMania, am descoperit că diamantul este piatra semiprețioasă potrivită pentru mine și, printr-o întâmplare, chiar o port pe deget. Citind despre beneficiile diamantului, realizez că am avut parte din belșug de acestea și mă bucur că am și voi avea în continuare, tot restul vieții, datorită celei mai importante persoane din viața mea, soțul.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

Cu prietenie,

Mihaela