PRO credit ipotecar intermediat de brokerii AVBS Credit

Te salut,

în ultima perioadă am devenit tot mai interesată de o investiție imobiliară și am alocat timp prețios în documentarea pe acestă temă. Locuim acum în chirie, dar bineînțeles, vrem să trecem la pasul următor cât mai repede posibil. Ținând cont de situația financiară actuală, ne permitem achiziționarea unui imobil doar apelând la un credit bancar. Astfel, am căutat să înțeleg cât mai bine diferențele dintre creditele bancare și să găsesc cel mai eficient mijloc de creditare existent.

De la început am fost susceptibilă cu privire la programul Prima Casă (între timp, acest proiect s-a transformat în Noua Casă, având condiții diferite). Deși avansul la acest proiect a rămas același și este destul de mic (5% din valoarea imobilului), comparativ cu avansul unui credit ipotecar (de minimum 15% din valoarea imobilului), optez pentru a doua variantă. Creditul ipotecar îmi oferă mai multă siguranță și libertate pe termen lung.

Însă cum internetul abundă în informații, întâmplător am aflat și de AVBS Credit, mai exact din acest comunicat de presă din Forbes. Deoarece consider această informație ca fiind utilă celor care își propun să achiziționeze un imobil în perioada următoare printr-un credit ipotecar (dar nu numai), doresc să v-o împărtășesc și vouă.

Despre AVBS Credit

AVBS Credit este o companie românească de intermediere a creditelor bancare și/sau non-bancare, având o experiență de peste 13 ani în brokerajul bancar. De-alungul activității, brokerii AVBS Credit au ajutat mai mult de 16.000 de cliențișiau intermediat credite ce depășesc pragul de 300 milioane de euro.

AVBS Credit:

 • deține peste 50 de francize / puncte de lucru în majoritatea orașelor din țară;
 • are peste 30 de parteneriate bancare și non-bancare;
 • intermediază toate tipurile de credite, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice;
 • oferă soluții personalizate de brokeraj bancar;
 • are servicii 100% gratuite (brokerii de credite sunt comisionați de partenerii bancari / non-bancari, NU de la clienții lor).

Scopul principal al brokerilor AVBS Credit este să ofere cele mai potrivite și rapide soluții de creditare, concentrându-se pe nevoile clientului.

AVBS Credit colaborează cu mai mult de 30 de bănci și IFN-uri de renume din România!

8 motive PRO credit ipotecar cu ajutorul unui broker de credite AVBS Credit

Odată ce am descoperit informația despre compania AVBS Credit ca intermediar în accesarea creditelor bancare, am devenit interesată despre ce înseamnă un broker de credite, care este rolul acestuia și cum mi-ar putea fi de folos.

Iată 8 motive pentru care aș apela la serviciile unui broker de credite AVBS Credit, în momentul în care vom găsi imobilul dorit și ne vom decide să accesăm un credit ipotecar:

 1. Potrivit ponderii creditelor bancare intermediate de brokerii AVBS Credit, 80% au fost credite ipotecare și credite Prima Casă / Noua Casă, iar restul de 20% au fost credite de nevoi personale (16%), credite pentru persoane juridice și alte tipuri de credite (4%). Așadar, sunt experți pe intermedierea creditelor ipotecare.
 2. Economisirea timpului. Pentru a putea lua o hotărâre cu privire la un credit ipotecar avantajos, ar fi necesar să căutăm cel puțin 2-3 oferte de creditare diferite (dacă nu chiar ofertele tuturor băncilor pe care le cunoștem sau se află în orașul nostru). Un broker AVBS Credit, în schimb, ne poate pune la dispoziție ofertele cele mai avantajoase dintre cele 30 de parteneriate ale companiei, în funcție de nevoile noastre principale și de profilul nostru financiar. Totodată, brokerul de credite întocmește, transmite și monitorizează dosarul de credit aflat în bancă – ținându-ne la curent cu fiecare etapă a creditării. Ulterior, acesta organizează etapele preliminare semnării contractului de credit. Un alt criteriu extrem de important este faptul că putem păstra legătura cu brokerul AVBS Credit cu ajutorul tehnologiei (telefon, WhatsApp, e-mail, etc.), întâlnirile fiind limitate.
 3. Explicarea condițiilor și termenilor bancari. De cele mai multe ori, când se apelează la serviciile unei bănci, unele informații se pot pierde. Un motiv întemeiat poate fi timpul limitat al ofițerului bancar, oferta standard a băncii și cererea ridicată de creditare a băncii. Însă rolul brokerului de credit este de a explica ofertele și procesul de creditare și de a-și programa timpul pentru fiecare client în parte, astfel încât să răspundă la toate întrebările și neclaritățile în timp util. Totodată, brokerul AVBS Credit participă la momentul semnării contractului de credit cu banca și se asigură că interesele clientului său sunt întru totul respectate. Brokerul de credite este expert in banking, așadar nu există condiție, detaliu sau aspect pe care acesta să nu îl cunoască și să nu îl poată explica clientului său. Scopul brokerului AVBS Credit este ca fiecare client să obțină finanțarea dorită, dar mai ales finanțarea POTRIVITĂ.
 4. Concentrarea pe nevoile clientului. Scopul companiei este de a-și îmbunătăți serviciile în mod constant, de a le adapta în permanență nevoilor clientului și de a-și extinde rețeaua de francize pentru a putea servisa un număr cât mai mare de români. Aceste lucruri se pot realiza doar oferind profesionalism, integritate și seriozitate. Este dovedit faptul că un client mulțumit va împărtăși o experiență pozitivă doar câtorva persoane, dar o experiență negativă, ar spune-o la toată lumea (dacă acest lucru ar fi posibil). Prin urmare, parteneriatele între clienți și brokerii AVBS Credit trebuie să fie întotdeauna win-win.
 5. Rapiditate în obținerea creditului ipotecar. Odată ce apelăm la un broker de credite bancare, agreăm o ofertă explicată de acesta și ne dăm acordul pentru depunerea dosarului în analiză în bancă pentru contractarea creditului ipotecar, avem certitudinea că finanțarea respectivă este ca și acceptată. Acest lucru se datorează profesionalismului brokerului de credite, dar și datorită corespondenței permanente dintre brokerul de credite și bancă.
 6. Serviciu 100% gratuit. Întregul proces de intermediere a creditului, de la ofertare și explicare a condițiilor, a drepturilor și a obligațiilor de creditare și până la semnarea dosarului de credit și obținerea împrumutului, este COMPLET GRATUIT. Brokerii de credite NU percep niciun ban de la clienți pentru intermedierea creditului!
 7. Parteneriate cu dezvoltatorii imobiliari. O dată ce apelăm la un broker pentru intermedierea creditului ipotecar, vânzarea-cumpărarea unui imobil este mult mai rapidă. Brokerul de credite îți poate recomanda agentul imobiliar potrivit sau dezvoltatorul imobiliar potrivit. În plus, există posibilitatea ca un vânzător de imobil / agent imobiliar / dezvoltator imobiliar care inițial nu voia să vândă printr-un credit, ulterior să fie de acord cu propunerea achiziționării cu un credit ipotecar. Acest lucru se datorează faptului că brokerul se ocupă de toate demersurile necesare creditării, informând toate părțile implicate în timp real de stadiul proiectului și obținând finanțarea mult mai ușor și mai rapid decât dacă ne-am adresa noi personal băncii respective. Astfel, noi suntem mulțumiți de achiziția făcută, vânzătorul / agentul imobiliar / dezvoltatorul imobiliar e mulțumit că încasează mult mai repede banii, iar brokerul de credite e fericit că și-a făcut treaba ca la carte!
 8. Pandemia îngreunează accesarea creditelor bancare. Majoritatea băncilor își primesc clienții doar pe bază de programare și cu regulile stricte de prevenire COVID-19, dacă nu luăm în considerare și starea de urgență (în care nu aveam libertate de mișcare aproape deloc). Iar acest lucru îngreunează destul de mult demersurile în accesarea unui credit ipotecar pe cont propriu, existând riscul de a pierde imobilul dorit. Tocmai de aceea, într-o astfel de situație critică, categoric am apela la serviciile unui broker de credite. În acest fel, scăpăm de stres, punându-l și pe vânzător în contact direct cu brokerul de credite. Nouă ne mai rămâne doar să semnăm actele.

Și totuși… Ce este un credit ipotecar?

Creditul ipotecar este un împrumut bancar luat în scopul achiziționării, construcției sau renovării unui imobil. Garantarea împrumutului se face obligatoriu cu imobilul achiziționat / construit. Avansul unui credit ipotecar este de minimum 15% pentru împrumuturi în RON și de minimum 25% pentru împrumuturi în EURO. Rambursarea creditului se poate face într-un interval de până la maximum 35 ani. Achitarea creditului, parțială sau integrală, se poate face și la o dată anterioră decât cea stabilită inițial în contractul de credit, fără a mai fi achitată dobânda pentru suma rambursată anticipat.

Îmi doresc ca informația acestui articol să îți fie de folos.

Cu prietenie,

Mihaela

– II –

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

2 gânduri despre „PRO credit ipotecar intermediat de brokerii AVBS Credit

Comentariile sunt închise